Preia controlul

Captur

Motorul ENERGY TCe 120 și motorul ENERGY TCe 90

Motorul ENERGY TCe 120

Optați pentru motorul Energy TCe 120, este alegerea performanței. Fie ca este cuplat cu transmisia manual în 6 rapoarte pentru o reacție mai bună, fie pentru transmisia automată EDC pentru confort, veti beneficia de conduită lină și plăcută zi de zi. De asemenea, benefeciați de cost redus la întreținere datorită lanțului de distribuție ce are o durată mai lungă de viață.

Motorizarea ENERGY TCe 90

Motorul Energy TCe 90 este excelent pentru mediul urban. Foarte receptiv la turații reduse și cuplat la cutia de viteze manual în 5 rapoarte, vă garantează un nivel redus de consum.
Captur

Motorul ENERGY dCi 110 și ENERGY dCi 90

Motorul ENERGY dCi 110

Benefeciați de o conducere de performață și de reație pe măsură. Cuplat cu o cutie în 6 rapoarte, motorul Energy dCi 110 vă va oferi plăcerea și va afișa un consum redus de combustibil.

Motorul ENERGY dCi 90

Alegeți conducerea dinamică și eficientă. Disponibil într-o transmisie automată EDC sau într-o cutie de viteze manuală, motorul Energy dCi 90 și inserția ECO2 vă garantează cea mai bună economie de combustibil.
Captur

Transmisie automată EDC

Optimizați plăcerea de conducere. Cutia de viteze automtă EDC cu dublu ambreaj vă oferă dimanism și fluiditate la un consum apropiat celui de la cutia de viteze manuală.
Captur

Stop & Start

Datorită tehnologiei Stop & Start, motoarele noului Renault CAPTUR se opresc și repornesc automat la staționare. Reduce consumul de carburant și limitează emisiile CO2.