Optimizați placerea voastră de a conduce.

Motorul ENERGY Tce 120

Optati pentru performanță și trăiți noile senzații. Cu noua cutie manulă în 6 rapoarte, motorul ENERGY TCe 120 vă oferă flexibilitate și reacție pentru o experiență unică în fiecare călatorie. Prevăzut cu lanț de distribuție durabil, costuri de intretinere reduse vă va încînta.

Motorul ENERGY TCe 90

Simplificați-vă viața! Foarte receptiv la turații joase și dotată cu o cutie de viteză manuală în 5 rapoarte, motorul ENERGY TCe 90 este perfect adaptat mediului urban. În plus, eticheta ECO2 garanțează un consum la cel mai înalt nivel.

Motorul ENERGY dCi 110

Performant și receptiv, noul motor ENERGY dCi 110 vă oferă plăcere și senzații. Asociat cu o cutie de 6 rapoarte, el afișează un nivel scazut de consum.

Motorul ENERGY dCi 90

Adoptat pentru o conduită dinamică și avantajoasă. Disponibil în cutie automată EDC sau trasnmisie manuală, motorul ENERGY dCi 90 și emblema ECO2 vă garantează un consum la cel mai bun nivel.

Cutia de viteze automat EDC

Optimisez votre plaisir de conduire. La boîte de vitesses automatique EDC à double embrayage vous apporte dynamisme et fluidité. Vous apprécierez son niveau de consommation, proche de celui d'une boîte manuelle.

Stop & Start

Grâce à la technologie Stop & Start, le moteur de votre Nouvelle Renault CLIO se coupe et redémarre automatiquement. Vous réduisez ainsi votre consommation de carburant et vous limitez vos émissions de CO₂.

Mode ECO et DRIVINGECO2

Avec le Mode ECO, vous pouvez économiser jusqu'à 12% de votre consommation de carburant. En complément, le système DRIVINGECO2 analyse votre style de conduite et vous conseille pour encore plus d'économies.