Econom si Ecologic

Odata cu lansarea semnaturii Renault eco², Renault a trecut la o noua etapa, anuntand public angajamentul sau pentru o noua oferta de vehicule ecologice si economice.
Ecologice prin rezultatele masurabile pe parcursul tuturor etapelor ciclului de viata.
Economice din punct de vedere al consumului de carburant, care ofera tehnologii performante, dar accesibile tuturor clientilor.

Un vehicul este Renault eco², deoarece intruneste simultan trei criterii:
Emisiile de CO2 sunt sub 120g/km.
Este fabricat intr-o uzina certificata ISO 14001.
Este valorificabil in proportie de pana la 95% la finalul vietii acestuia si cel putin 5% din masa plastica totala a vehiculului se compune din materiale plastice reciclate.

Lansand Renault eco², Renault isi indeplineste angajamentul pe care si l-a luat cu multi ani in urma, de a reduce efectele nocive pe care le are masina pe parcursul tuturor etapelor ciclului sau de viata asupra mediului.

Renault confirma faptul ca acceptarea marilor provocari ecologice presupune progrese tehnologice care pot fi generalizate la majoritatea vehiculelor si care sunt accesibile clientilor.

Aceasta semnatura confera transparenta angajamentului Renault in ceea ce priveste respectul pentru mediul inconjurator.

Renault se deosebeste de concurentii sai prin rezultatele sale, mai ales in ceea ce priveste emisiile de zgomot si reciclabilitatea autovehiculelor.

Semnatura „Renault eco²” este evolutiva. Criteriile de care s-a tinut cont la proiectarea Renault eco² vor fi dezvoltate in anii ce urmeaza.