Noul Master Combi

Master Noul Master Combi
Înapoi
CONFORT OPTIM
 
 
 

O noua senzatie de confort!

Master Transport Persoane combina functionalitatea si confortul. Pasagerii dispun de scaune (toate echipate cu tetiere) confortabile, spatioase mai mult de 65 cm, rabatabile la 20°, dispunand fiecare de iluminare si ventilatie individuala.
Aerul conditionat si sistemul de ventilatie suplimentar, cu aer rece, pentru locurile mijloc si spate (3 aeratoare suplimentare x 2 randuri) sunt optionale.  
POST DE CONDUCERE
 
 
 

Un post de conducere functional si spatios

Spatioasa, primitoare, confortabila, cabina modelului Master denota profesionalism: vizibilitate optima, comenzi ergonomice, scaun si volan reglabile pentru ajustarea pozitiei de condus dupa preferinte, climatizare, insonorizare imbunatatita.…
Master Transport Persoane iti propune Carminat TomTom®*, prima oferta de navigatie intregata cu adevarat accesibila. Toate informatiile sunt afisate intr-un mod familiar pe ecranul in culori cu dimensiuni mari. Alte noutati de la Renault pentru acest model: tableta escamontabila in plansa de bord si o masuta pivotanta* care poate gazdui dosare sau un laptop. (*) in optiune  
SIGURANTA
 
 
 

Siguranta inainte de toate!

Master Transport Persoane dispune de cele mai noi tehnologii in ceea ce priveste siguranta activa si pasiva, dintre care putem mentiona :
- ABS cu asistenta la franarea de urgenta (AFU)
- Control dinamic al traiectoriei* (ESP adaptativ, cu sistem antipatinare ASR)
- Airbag frontal sofer (dotare standard)
- Airbag lateral sofer si frontal pasager.
- Faruri cu lumini de viraj (maresc vizibilitatea in cadrul curbelor), lumini si stergatoare automate
- Doua sisteme de fixare scaun copil Isofix pe randul 2 (mijloc)   Calatoria ta va fi intotdeauna placuta, iar in trafic, te vei afla in siguranta.   (*) in optiune
MODULARITATE
 
 
 

Poate fi ajustat in functie de nevoi!

Polivalent, simplu si practic, Master Transport Persoane combina in mod ideal transportul de persoane cu cel de marfa. Disponibil cu 8 + 1 locuri, avantajul principal al acestui vehicul este modularitatea: bancheta cu trei locuri  aferenta randului 2 (mijloc) si 3 (spate) este demontabila.
Cu toate banchetele  in pozitie standard, exista spatiu suficient pentru marfa sau bagaje : 4,7 m3.  * Masina din imagine este cu titlu de prezentare.